Програмни продукти

Бизнес Навигатор

Програмите от серията Бизнес Навигатор са основани на нови подходи и методи на работа към цялостната дейност на фирмите. Разработени по европейските стандарти, те се превърнаха в стандарт за качество, надеждност и сигурност на софтуера за фирмено управление на българския пазар. С Бизнес Навигатор работят над 8000 фирми в цялата страна. Изградената дилърска мрежа осигурява географското покритие и близостта до клиента в почти всички градове на страната.

Бизнес Навигатор Заплати

БИЗНЕС НАВИГАТОР ЗАПЛАТИ е професионална компютърна програма от висок клас за обработка на работни заплати, управление на човешки ресурси и личен състав. Удовлетворява изиск­ва­нията на различни системи на заплащане на труда, на трудовото и осигурителното законодателство в Р.България.

Microinvest Склад Pro

Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Програмата позволява да бъдат контролирани всички процеси, свързани с управление на производствената и търговската дейност.

Microsoft - Приложни Програми и Операционни системи

Microsoft Corporation е американска транснационална компания, развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер.

- Office Пакет
- Сървърни приложения
- Сървърни Операционни системи
- Windows

ESET

ESET е софтуерна компания за ИТ сигурност с главен щаб в Братислава, Словакия и представителства по цял свят. Открита е през 1992 г. чрез сливането на 2 частни компании. Компанията държи офиси в Сан Диего, Уекфорд, Лондон, Буенос Айрес и Прага.

Език / Language