Стока

Интернет рутер Mercusys AC1200 Dual Band

62лв.

Интернет рутер Mercusys AC1200 Dual Band Image

867 Mbps 5 GHz + 300 Mbps 2.4 GHz
4 антени за широк обхват
Лесна употреба
Опции за родителски контрол

Category:
Интернет техника

Интернет рутер Mercusys AC1200 Dual Band

62лв.

Интернет рутер Mercusys AC1200 Dual Band Image

867 Mbps 5 GHz + 300 Mbps 2.4 GHz
4 антени за широк обхват
Лесна употреба
Опции за родителски контрол

Език / Language