За Нас

Намаление на стока - до изчерпване на количеството!

Уважаеми дами и господа,

         “Нетком”ЕООД е основана през 1997 година от инж. Йордан Чаушев. Компанията е 100% частна собственост. Фирмата е наследник на ЕТ”Бумеранг – Йордан Чаушев” – с данъчна регистрирана през 1993 година, а през 1995 година е регистрирана по ДДС. На местният пазар сме лидер вече повече от 13 години.

         Първоначалният замисъл бе да се занимава ме основно с доставка и разпространение на интернет, продажба и сервиз на компютърна техника и оборудване, дистрибуция на софтуерни продукти, както и разработване на собствени продукти.

         През лятото на 2003 година закупихме двуетажна сграда за офис в центъра на Петрич, където извършваме основната си дейност. През пролетта на 2005 година пуснахме в експлоатация собствен магазин за компютърна техника и офис оборудване. Имаме дългосрочно и безпроблемно сътрудничество с основните дистрибутори на компютърно оборудване в България – Асбис България, Поликомп, Акт Софт, Комел Софт и др.

         За нас е удоволствие да Ви представим “НЕТКОМ”ЕООД  и основните й направления в дейността:

         В дългогодишната си практика “Нетком”ЕООД успя да докаже и утвърди позицията си на местния пазар, като партньор с богата гама услуги и дейности, задоволяващи постоянно менящия се по качество, форма и възможности контингент от клиенти – граждани, малки и големи фирми и нестопански организации.

         Основно направление в дейността е търговията на едро и дребно с компютърни системи и офис техника и периферия, програмно осигуряване, компютърни и мрежови компоненти, консумативи и помощни материали за офиса, които поддържаме винаги на склад, качество което ни отличава от нашите конкуренти в региона. Стриктно, качествено и в срок изпълнение на гаранционните ангажименти към нашите клиенти. Извънгаранционна поддръжка, специална форма и програма за обновяване или подобряване на компютърната техника.

         Консултацията, продажбата и внедряването на приложни програми в областта на счетоводството, складово стопанство и обработката на митническите документи е друга наша дейност, с чието качество на изпълнение сме придобили широка популярност. Изготвяме програми по по-ръчка след проучване и анализ на потребностите, спецификата и начина на работа на клиента. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка по време на ползването на наетия продукт срещу платени месечни или годишни такси.

         Платена консултация и/или инсталация, зареждане и пускане в експлоатация на програмно и  приложно осигуряване собственост на клиентите на място или в офиса ни. Абонаментна профилактика и диагностика на техниката или програмите собственост на клиента.

         Доставяме достъп до интернет за Петрич и региона, разгръщайки всички форми за доставка и форми за достъп – телефонна и безжична свързаност. Изградихме и продължаваме да увеличаваме собствената високоскоростна градска и междуградска полиморфна мрежа– виртуални (VPN) и частни мрежи между фирми, обществени и държавни учреждения, търговски обекти и граждани.

         Проектиране, оформяне, дизайн и изработка на стилно издържани интернет страници, печатни фирмени и рекламни материали. Регистриране и поддръжка на имена в интернет в международното или националното пространство.

         Организираме и провеждаме индивидуални и групови форми на обучение – компютърни курсове за начално или специализирано
обучение в областта на компютърната техника и програми, дизайна и обработката на компютърна графика, интернет приложения и инструменти, придобиване и усъвършенствуване на счетоводни и офис умения.

         Изграждаме и пускаме в експлоатация компютърни мрежи – структурно окабеляване чрез външни или вътрешни кабелни магистрали. Работим с материали, оборудване и техника на световно известни лидери в областта на мрежовото оборудване, притежаващи сертификати за качество, изпълнени и проверени от специалисти с нужните умения и качества за тази дейност.

С уважение

                                                                           инж. Йордан Чаушев

                                                     “Нетком” ЕООД – гр. Петрич

Език / Language